Photo a day

Een tijdje geleden kwam ik via via op de site van Chantelle terecht. Ze is een Australische dame die leuke vlotte blogs schrijft. En.. photo a day heeft verzonnen (hoewel, ze is vast niet de enige die zoiets doet, maar ik kwam haar het eerst tegen en wat mij betreft heeft zij het dus verzonnen).
Er hoort ook een Facebook groep bij en als je daar rondstruint kom je de meest prachtige foto’s tegen.

Het idee van photo a day is dat er een lijst is, met voor elke dag van de maand een onderwerp. Zo was het vandaag bijvoorbeeld “I made this”

20130302-141822.jpg
En aangezien ik morgen jarig ben en vandaag taart heb gebakken, maakte ik dus vandaag een foto van m’n zelfgebakken taart.

Et voilà, zie daar het concept van photo a day. Het is leuk om zo gedurende een dag een onderwerpje in je hoofd te hebben en daar een foto van te delen met anderen. En om te zien hoe andere mensen creatief omgaan met hetzelfde onderwerp.

Om te oefenen maakte ik afgelopen week al een paar fotootjes, voor deze maand ga ik het proberen elke dag te doen! (En daar verheug ik me erg op, in de week dat “schoenen” op de lijst staat, ben ik aan het skiën! Kan niet wachten om daar iets creatiefs mee te doen!)

20130302-145157.jpg

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s